Ochutnajte vína z produkcie enológa Vladimíra Hronského v balíčku šiestich vín a jeho najnovšej knihy Sprievodca vínami Slovenska. Balíček obsahuje tri biele vína Rebelot 2019, Pinot Blanc Reserva 2018, Rizling rýnsky „33“ 2019, jedno ružové víno Carmenet 2019, dve červené vína Rosa 2018 a Semillon Rouge 2018. Hodnota balíčka šiestich butikových vín s autorom podpísanou knihou je 80 Eur. V cene balíčka je už zahrnutá doprava kuriérom na dobierku po celej Slovenskej republike. Využite cenovo najvýhodnejšiu možnosť výberu toho najlepšieho, čo Vlado v tomto roku uviedol na trh spolu s najnovším vydaním najpredávanejšieho bedekra o slovenských vínach a ich vinároch. Balíček si môžete objednať cez e-mail: enovia@enovia.sk alebo telefonicky na čísle: 0905 553 780

Vína v balíčku VLADOBRANIE 2020 si najlepšie vychutnáte v tomto poradí:

Rebelot 2019. Víno zlatožltej farby s vôňou tropického ovocia a kvetov, v ktorej dominujú lupienky jazmínu. Chuť je plnšia, stredne dlhá s príjemným obsahom kyselín. Zaujme tónmi mandarínky, broskyne i marhule. V pozadí po prehltnutí sú prítomné noty klinčekov a medu.

Pinot Blanc Reserva 2018. Víno svetlej žlto-zelenej farby. Vôňa dozrievajúcich hrušiek, tóny opečenej hrianky na pozadí. Plnšie telo s bohatou ovocnosťou zvýraznia lahodné kyseliny i jemná slanosť v dochuti. Minerálny štýl s nádychom dubového suda, v ktorom víno zrelo 4,5 mesiaca.

Rizling rýnsky „33“ 2019. Zelenožltý farebný odtieň, vôňa lipových kvetov s notou pomarančovej šupky a kvapky medu je podmanivá. V bohatej chuti sú prítomné tóny vinohradníckych broskýň i muškátového orecha. Hrozno sme zberali pri cukornatosti 25,5 °NM s 30 %-ným podielom cibéb.

Carmenet 2019. Víno elegantnej cibuľovo-ružovej farby s jemnou vôňou malín a lesných jahôd, v pozadí s podtónom ružového grepu. Chuť je suchá, šťavnatá, po prehltnutí stredne dlhá. Zaujme tónmi májových čerešní, marhúľ, v závere s notou citrusového ovocia.

Semillon Rouge 2018. Víno bordovej farby s očarujúcou vôňou sliviek, čerešní a horkej čokolády. Na jej pozadí sa objavujú noty toastu, bobkových listov a dreva. Ročník zrel 12 mesiacov v dubovom sude. Chuť je stredne plná, dlhá, korenistá s tónmi tymianu a praženej kávy.

Rosa 2018. Víno tmavej fialovo-červenej farby s očarujúcou vôňou ružových lupeňov, fialiek, ostružín a čerešní. Chuť je intenzívna, bohatá a dlhá podobne ako vôňa. Obdarená bohatstvom tanínov, ohriata alkoholom a osviežená šťavnatou kyselinou zanechá veľký dojem.

Kniha SPRIEVODCA VÍNAMI SLOVENSKA je tretím pokračovaním z úspešnej série vinárskych bedekrov. Privedie vás do 58 vinárstiev, kde spolu s autorom ochutnáte takmer 400 vín. Objavíte v nej výber najlepších vín podľa odrôd a metód výroby. Na svoje si prídu všetci, ktorí ocenia kvalitný servis vína. Ako víno podáva profesionál, kedy je čas na dekantáciu a prečo sa víno smie hosťom dolievať kedykoľvek, objasňuje kapitola venovaná someliérstvu. Obsahuje kontaktné údaje vinárstiev a ďalšie užitočné informácie pre priaznivcov vínnej turistiky. Je vhodným darčekom pre všetkých priaznivcov vína.


24.10.2020 EnoVia Admin