Prečo someliér kontroluje čistotu korkovej zátky čuchom, na čo slúži príručník v priebehu otvárania fľaše vína, ako ovplyvní poloha fľaše sektu jeho otvorenie? Na tieto otázky, ale aj množstvo ďalších si odpovieme na najbližšom akreditovanom kurze ZÁKLADY SOMELIÉRSTVA pre someliérov, čašníkov, food & beverage manažérov, vinárov, ale aj skutočných priaznivcov vína, ktorý sa uskutoční v dňoch 1. - 4. novembra 2022 na Donovaloch v hoteli Galileo. Využite možnosť prihlásiť sa do profesionálnej školy someliérstva, ktorú na Slovensku už 22 rokov realizuje Ing. Vladimír Hronský, enológ, odborný lektor a someliér. Využite jeho dlhoročné poznatky z praxe, ale aj skúsenosti z vinárstva a someliérstva nadobudnuté doma i v zahraničí, ktoré spoločne s trendami v najstaršom remesle podávania vína, vody, jedla, kávy, cigár i ostatných nápojov spoznáte na vlastnej koži. Termín uzávierky prihlášok je 15. októbra 2022. Všetky potrebné informácie ohľadom programu kurzu, ceny, rezervácie ubytovania a stravy, nájdete v priloženej prihláške.


27.08.2022 EnoVia Admin