11342 vín od 1588 výrobcov zo 43 krajín kandidovalo tento rok medzinárodnej výzve International Wine Challenge. Súťaž AWC Vienna je svetovým lídrom v ocenení kvality vína oficiálne uznaným Európskou úniou. Sme radi, že vás môžeme informovať o medailovom umiestnení našich vín na AWC Vienna 2022. Pred rokom ako "mládenec" získal čestný diplom, tento rok Pinot Blanc RESERVA 2019 debutoval striebornou medailou. Zreje do krásy a elegancie, no ešte si na jeho vrchol musíme všetci počkať. Z červených vín sme zariskovali s pomerne málo známym novošľachtencom. Pred rokom zlatom ocenená Rosa (ročník 2018) sa beznádejne vypredala. Aj preto sme prihlásili novú ľahučkú "rosenku" (ako ju nedávno milo charakterizoval Lojzo Masaryk), z chladného ročníka 2020. Rosa 2020 aj tento rok prekvapila vo Viedni, zaslúžene s druhým striebrom.
 
Obe vína sú dostupné v našom e-shope, alebo ich nájdete vo vybraných vinotékach a gurmánskych obchodoch s delikatesami na Slovensku:
@gourmet_artisan
@tulava_vinoteka
@archeus_club
@vinonahlavnom
@vegstyle_bistro
@kaviaren_pri_kamennom_mlyne
 
Návštevníci reštaurácií si tieto vína môžu ochutnať, napríklad tu:
@moree_bratislava
@hotelloftbratislava
@restaurantseason
@penzionnakopci
@hotelgalileodonovaly
@residencehotelclub
@kolibaudobrehopastiera
@hotel_pavla
 
Tešíme sa z každého úspechu, ktorý nás posúva k cieľu vyrábať pre vás kvalitné vína v limitovaných objemoch zo slovenských terroir. Sme butikom pre ľudí, ktorí ocenia výnimočnosť a hodnotu. Kúpou našich vín vraciate život vinohradom, dávate prácu vinohradníckemu a vinárskemu tímu, ktorý pre vás aj v tejto ťažkej dobe vyrába nový ročník. Ďakujeme za podporu a držte nám aj naďalej palce!

14.09.2022 EnoVia Admin