Dámy a páni, priaznivci chutného jedla a vína, gurmáni. Pozývame vás na jedinečné 6-chodové degustačné menu, ktoré pripravili „majster a jeho učeň“ šéfkuchár METRA Vojto Artz a šéfkuchár RESIDENCE HOTEL & CLUB**** Andrej Róth. Títo dvaja famózni šéfkuchári, pre ktorých je gastronómia vášňou, snúbia chute s vínom popredného slovenského enóloga Vladimíra Hronského - EnoVia. Príjemnú atmosféru počas celého večera navodí svojím spevom a hlasom Bibiána Ondrejková. Hostia sa môžu tešiť aj na tombolu o hodnotné ceny.

DEGUSTAČNÉ MENU 24.2.2024 – DIAMOND HILL RESTAURANT

WELCOME DRINK & OYSTERS SHOW
Ústrica 14
Villa Sandi, Prosecco, Extra Dry, Superiore, Valdobbiadene, DOCG, Taliansko

BLACK BUTTER & BRIOCHE
Maslo/ čierny cesnak/ sépia/ zlato/ dukka/ domáca brioška 1,3,7,8,11

FISH MOZAIK
Treska & losos/ chren/ sedano/ jablko/ kefír/ nakladaná horčica/ kaviár/ kôpor 4,7,10
Furmint 2019 Terroir Tokaj, suché, biele, Vladimír Hronský

PASTA
Kuracie krky/ domáca cestovina/ špicatá kapusta/ jablko/ kuracie srdcia/ med/ ovčí syr 1,3,7
Pinot Blanc RESERVA 2020, suché, biele, Vladimír Hronský

QUAIL
Prepelička/ foie gras/ cibuľa/ bylinky/ huby/ prepeličie vajíčko 7
Pinot Noir RESERVA 2021, suché, červené, Vladimír Hronský

VENISON
Srnčí chrbát/ crepinette/ foie gras/ šalotka/ kel/ zemiak/ jablko 7
Semillon Rouge 2019, červené, suché, Vladimír Hronský

CHOCOLATE
Čokoláda/ slaný karamel/ pohánka/ droždie/ cvikla 1,7
Bentianna Liqueur 38% , unikátny slovenský prémiový Brandy likér

Cena degustačného menu s vínom je 95 € /osoba a rezervácia nutná vopred na recepcii hotela najneskôr do 21.2.2024 na tel: +421 484 199 777 alebo +421 917 432 511

„Recept nemá dušu. Je to kuchár, ktorý musí dať dušu do receptu.“ (Thomas Keller)


04.02.2024 EnoVia Admin