Mnohí moji známi priatelia a zákazníci si v priebehu posledných dvoch mesiacov začali objednávať vína z kolekcie Vladimír Hronský k sebe domov, kde ich degustujú so svojimi najbližšími. Ďakujem za vaše zážitky, zdieľanie fotografií, komentárov, ale aj za opakované objednávky cez e-shop alebo distribučných partnerov. Robíte mi osobne veľkú radosť, keď môžem byť s mojim vínom takpovediac súčasťou vašich každodenných momentov života. Aby sme zostali vínom spolu aj naďalej prepojení, rozhodol som sa pre vás všetkých nahrať a postupne uviesť niekoľko krátkych video degustácií. Vznikli na streche v centre starej Bratislavy. Nie sú dokonalé. Bez strihu a na jeden dúšok približujú jednotlivé odrody viniča a vína, ktoré z nich vyrábam.

Ak chcete vyskúšať na vlastné zmysly ako taká video degustácia funguje, objednajte si na dobierku ľubovoľný mix 3, 6 alebo komplet 9 fliaš vína z môjho video výberu (Rebelot, Pinot Blanc Reserva, Rizling rýnsky, Furmint, Muškát žltý, Carmenet, Rosa, Pinot noir, Semillon Rouge). Kurér ich doručí na vašu adresu (doručenie je v cene objednaného vína). Vína si zachlaďte na odporučenú teplotu podávania a spolu so mnou (cez videá) vychutnajte v pohodlí svojho domova. Postupne ich uverejňujem na mojom YouTube kanáli (dostanete sa k nim po kliknutí na ikonku YouTube na tejto webstránke).

Priaznivci Instragramu ich nájdu rovnako na mojom profile:
https://www.instagram.com/enovia.vladimirhronsky/

alebo na Facebooku: 
https://www.facebook.com/enovia/

Prajem všetkým veľa pekných zážitkov, a už sa neviem dočkať kedy to moje víno roztočíme v kalichoch spoločne na ochutnávkach. Dovtedy sa opatrujte, zostaňte v zdraví usmiati a pozitívni!

#vinomspolu #vladimirhronsky


04.05.2020 EnoVia Admin