Pozývame vás na ochutnávku našich vín v stánku na festivale Pomlé v Šamoríne, ktorá bude budúci piatok a v sobotu 3. - 4. septembra 2021.
 
"Tento rok usporiada samospráva mesta Šamorín Pomlé Fest, známe podujatie venované tradíciám a vínam, v netradičnom čase – namiesto konca augusta až začiatkom septembra – a v neobvykle skromnom rozsahu. Podujatie sa bude konať 3. a 4. septembra. Tohtoročný Pomlé Fest bude rešpektovať všetky protipandemické opatrenia. Od toho sa odvíja aj počet návštevníkov podujatia, ktorý bol určený na 1000 divákov, to znamená, že denne sa v Pomlé môže zdržiavať maximálne toľko ľudí. Organizátori pozvali tento rok do Ulice vín len slovenských vinárov. Otvorená bude 3. septembra o 15.00 hod., návštevníkov zabaví skupina Zseb a kapela Ernőa Mezeiho.
 
V sobotu 4. septembra o 14.00 hod. sa otvára Čarovná lúka, ktorá prináša pre najmenších produkcie Divadla Bum-bác a predstavenie od Gyöngyi Écsy, ľudové hry a tvorivé dielničky. Večer od 19.00 hod. bude veľké javisko patriť formácii Team Cuba, od 21.00 hod. kapele Marka Kukobata zo Srbska. Pod obrovskými stromami lesoparku Pomlé nebudú samozrejme ani tento rok chýbať predajcovia jedál a nápojov, ani rýchle občerstvenie. Dôležitou zmenou však bude, že tento rok sa budú predávať lístky aj v predpredaji a to cez elektronický systém Mestského kultúrneho strediska. Jednodňový lístok bude stáť 3 eur, dvojdňový lístok sa vydávať nebude. Predpredaj vstupeniek sa začne v polovici augusta. Festival Pomlé je jedným z najgrandióznejších podujatí mesta Šamorín. Samospráva urobí všetko pre to, aby sa tradícia neprerušila a aby sme sa sme sa patrične rozlúčili s letom a oslávili vinobranie."
 
A my len dodávame, že na rozlúčke s letom tam budeme s dobrým vínom s vami. Tešíme sa na vás! "

25.08.2021 EnoVia Admin